Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania najgorszego anime!

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naszukałem się już sporo anime, trochę mnie to znudziło, czeka na mnie jeszcze z 80 serii których nie mam chęci ruszyć. Teraz pora na porównywanie xD Chcę mieć trochę ubawu oglądając serię podaną w tytule tematu. Dlatego jeśli można chciałbym, żeby każdy napisał mi tytuł jednego najgorszego anime z info niżej, jakiego oglądał, nawet takie przerwane wtrakcie trwania pierwszego odcinka z krótkim opisem fabuły (jeśli takiej nie ma to po prostu to co widział w pierwszym odcinku..). Ppomijamy pokemony, scooby doo, i takie tam lecące na kanałach dla dzieci. Chciałbym żeby nie były to tagi: josei, shounen-ai, shoujo-ai, shoujo (opcjonalnie), cyberpunk, ecchi (opcjonalnie), kosmos, Yuri, a seria składała się nie więcej niż z 26 odcinków, bo takich gniotów bym nie zcierpiał. Najlepiej też bez regularnego fanserwisu w serii. Poza tym takie anime powinno być łatwo dostępne (nawet jeśli nie ma polskich subów). Rok wydania 2000+. Za normalne podejście do tematu polecą like.

Opublikowano

hmmmm największe gówno jakie widziałem :

Humanoid Monster Bem

Blue Gender

cowboy bebob

pewnie jeszcze parę się znajdzie ale na razie sobie nie przypominam ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Infinite stratos - czyli wszystko czego nienawidzę:

bohater "zawszę będę dobry i wszystkich muszę bronić" = aż ma się ochotę srakę puscić ryjem

bohaer "Hę??????????? To one się we mnie bujają" = bohater to przygłupek który nie wie o co chodzi i tylko żygówkę wywołuję

gromadka podkochujących dziewczyn = dlaczego !? bo w akademii dla dziewcząt jest chłopak

i gdzie można znalezć anime = Harem, Komedia, Science-fiction, Mecha, Romans

gdzie wy do ch**a widzicie tu romans ! bohater pod koniec serii nie zakochuje się zadnej z nich, nie spędza randek, nic a nic!!!!!!!!!!

no i jeszcze "jestem mały na początku anime, ale pod koniec będe koksem wszechczasów, stoczając kilka walk w całym anime"

żygówka sama poleciała przy 6 odc.

Opublikowano

Arakawa Under The Bridge

Nie miałam zielonego pojęcia o co w tym chodziło. Zgraja dziwnych ludzi mieszka pod mostem. Głowna bohaterka mówi o sobie venujanka, jakiś typ lata w maskę gwiazdy (takiej na niebie), a jeszcze inny wgląda jak ogórek. Fabuły to raczej nie miało, a jeśli już to cholernie zagmatwaną. Muzyka, jak i op i end idealne dla osób po przejściach o podstawie psychologicznej...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...